Logo-VanGompel-Advocaten-Advocatenkantoor-Hasselt-Mexcio

Zomerstagiairs bij VGA in juli

In juli mochten wij Valerie, Brian en Tim op kantoor ontvangen voor een zomerstage. Voor ons was het een heel aangename kennismaking en ervaring. Lees hieronder wat onze zomerstagiairs er zelf van vonden!

“Onze stage bij Van Gompel Advocaten was een uiterst leerrijke ervaring. Al vanaf de eerste week werden we actief betrokken bij de boeiende dossiers, gaande van burgerlijk recht tot ondernemingsrecht. De stage heeft ons doen inzien dat meerdere rechtstakken bij één zaak betrokken kunnen zijn, zelfs in een nichekantoor voor ondernemingsrecht zoals Van Gompel Advocaten.

Een absolute meerwaarde aan deze zomerstage waren de fijne collega’s. De vaste medewerkers waren behulpzaam en stonden altijd voor ons klaar om ons te helpen met onze opdrachten. We hebben het geluk gehad om met iedere medewerk(st)er samen te kunnen werken, waardoor er een variatie aan dossiers en feedback beschikbaar was. Zelfs meester Hans Van Gompel stond ondanks zijn druk schema altijd voor ons paraat.

Bovendien werkten we als zomerstagiaires samen als een hecht team. Dit bood ons de mogelijkheid om te brainstormen over de meest uitdagende juridische vraagstukken, waardoor we ook veel van elkaar hebben kunnen opsteken.

We kregen ook echt de indruk dat we een nuttige bijdrage leverden; zo werd o.a. een huurovereenkomst effectief aangepast dankzij onze opzoekingen. Dit gaf veel voldoening en zorgde ervoor dat we telkens weer gemotiveerd naar het kantoor kwamen. Kortom, het ideale kantoor om een zomerstage te lopen.

PS de koffie was ook altijd lekker! ????

Brian Gielen, Tim Meynen & Valerie Dalemans”

Interesse om een (zomer)stage te volgen bij Van Gompel Advocaten? Neem dan gerust contact op via info@vangompeladvocaten.be of 011/281.280.

Meer nieuws

NL Gefeliciteerd collega's

Afgelopen juni behaalden onze collega’s, Laura van Renen en Liezl Steyfkens, beiden hun Master of Law aan de KULeuven. …

VGA Van Gompel Advocaten

In geval van tegenstrijdige of verschillende algemene voorwaarden, rijst er discussie over welke bepalingen nu precies voorgaan. Nieuw artikel …

vangompel-advocaten-2

Boek 5 van het nieuwe Burgerlijk Wetboek geeft schuldeisers een nieuw, anticipatief, verweermiddel. Schuldeisers kunnen voortaan het contract ontbinden, …

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief