Logo-VanGompel-Advocaten-Advocatenkantoor-Hasselt-Mexcio

“Uw Raad weet raad”

Hans Van Gompel volgde de opleiding Uw Raad weet raad”, georganiseerd in samenwerking tussen Guberna, het Instituut voor Bestuurders, en VKW Academy.

Tijdens de verschillende modules werd nogmaals bevestigd dat een consequente toepassing van de principes van corporate governance en het voorhanden zijn van een evenwichtig samengestelde actieve Raad van Bestuur en/of Raad van Advies een effectieve meerwaarde uitmaakt voor een onderneming, niet in het minst bij belangrijke beslissingsmomenten als groei, internationalisering, risico-inschatting en het aantrekken van externe middelen.

Elk onderdeel bestond uit een theoretische uiteenzetting van het behandelde thema, waarna deze theorie werd getoetst aan de praktijk door testimonials van ondernemers, die hun eigen verhaal en ervaringen in alle openheid deelden met de deelnemers.

Meer nieuws

Hans Van Gompel

Hans Van Gompel behaalde onlangs het certificaat van collaboratief onderhandelaar. Collaboratieve onderhandeling is een vrijwillige en vertrouwelijke methode van …

prijsverlaging als alternatief

Liezl Steyfkens – 07/11/2022 – Het nieuwe Belgisch Burgerlijk Wetboek (BW) voegt een gloednieuw rechtsmiddel toe aan schuldeisers wiens …

Bewijsrecht VGA

Liezl Steyfkens – 25/10/2022 – Boek 8 van het nieuwe Belgisch Burgerlijk Wetboek (BW) werd als eerste van het …

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief