Logo-VanGompel-Advocaten-Advocatenkantoor-Hasselt-Mexcio
Marwa Kandil

Marwa Kandil

Office manager

Specialiteiten

Professional skill: Hands-on organizer – zorgt voor een warm onthaal

Personal feature: Bridezilla in spe (want trouwt met Menno in mei 2023)

Marwa schakelde in het 5de middelbaar (Economie-Talen) over naar Graduaat Juridisch Administratieve Ondersteuning (PXL). Na een professionele stage van anderhalf jaar, behaalde ze haar diploma met succes in 2022.

Sinds mei 2022, verrijkt Marwa ons team met haar energetische en positieve mindset en zorgt ze steeds voor een warm onthaal.

Marwa Kandil schakelde in het 5de middelbaar (Economie-Talen) over naar Graduaat Juridisch Administratieve Ondersteuning (PXL). Na een professionele stage van anderhalf jaar, behaalde ze haar diploma met succes in 2022.

Sinds mei 2022, verrijkt Marwa ons team met haar energetische en positieve mindset en zorgt ze steeds voor een warm onthaal.Marwa schakelde in het 5de middelbaar (Economie-Talen) over naar Graduaat Juridisch Administratieve Ondersteuning (PXL). Na een professionele stage van anderhalf jaar, behaalde ze haar diploma met succes in 2022.

Sinds mei 2022, verrijkt Marwa ons team met haar energetische en positieve mindset en zorgt ze steeds voor een warm onthaal.

 
 
 
 
 
 

Hoe wij op de hoogte blijven​

TABéA IN DE ACTUALITEIT

Hoe kunnen we u helpen?

Contacteer ons

Kunnen wij u en uw onderneming van dienst zijn? Wij begeleiden u graag naar onze juristen-experts voor meer informatie.