Logo-VanGompel-Advocaten-Advocatenkantoor-Hasselt-Mexcio

Gefeliciteerd, collega’s!

gefeliciteerd collega's

Afgelopen juni behaalden onze collega’s, Laura van Renen en Liezl Steyfkens, beiden hun Master of Law aan de KULeuven. Op 1 september leggen zij de eed van hun advocaat af. Gefeliciteerd, collega’s!

Bij VGA richt Laura van Renen zich vooral op corporate housekeeping en conflicthantering. Ze behaalde haar Bachelor in de Rechten in 2020 aan de Universiteit Hasselt. In 2019 voltooide ze ook een zomercursus gericht op transnationale georganiseerde misdaad aan de Università Degli Studi di Napoli Federico II. Laura studeerde af aan de KULeuven en behaalde in 2022 haar Master in de Rechten met als hoofdvak economisch recht. Ze trad in 2022 in dienst bij VGA als legal support.

De specialiteiten van Liezl Steyfkens zijn gegevensbescherming en corporate housekeeping. Ze vervoegde het VGA-team in 2022 als legal support. Liezl studeerde eerst cum laude af aan de Universiteit Hasselt, waar ze in 2020 haar Bachelor of Laws behaalde. Net als Laura behaalde ze in 2022 ook haar Master of Laws aan de KULeuven, waar ze afstudeerde in het strafrecht. Naast de analytische en kritische benadering die ze toepast op al haar projecten en cases, is ze een fervent lezer en onze “onofficiële” kantoorbarista.

We kijken nu al uit naar 1 september, wanneer zij hun eed als advocaat zullen afleggen. Nogmaals proficiat aan onze collega’s!

Meer nieuws

Hans Van Gompel

Hans Van Gompel behaalde onlangs het certificaat van collaboratief onderhandelaar. Collaboratieve onderhandeling is een vrijwillige en vertrouwelijke methode van …

prijsverlaging als alternatief

Liezl Steyfkens – 07/11/2022 – Het nieuwe Belgisch Burgerlijk Wetboek (BW) voegt een gloednieuw rechtsmiddel toe aan schuldeisers wiens …

Bewijsrecht VGA

Liezl Steyfkens – 25/10/2022 – Boek 8 van het nieuwe Belgisch Burgerlijk Wetboek (BW) werd als eerste van het …

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief